Куряча грудка у сухарях, фарширована сиром
- Грудка куряча 2 шт.
- Сир твердий (гауда або едем)
- Сіль
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень
Курячі грудки розділити на дві частини. Кожну частину розділити на велике і маленьке філе. Потім велике філе відбити, натерти сіллю грудки із двох сторін.
Сир нарізати шматочками приблизно 1x1 см, розкласти сир по кишенях, на сир можна покласти зелень.
У тарілку насипати борошно, змішати із сіллю і обваляти у цьому грудку. Занурити грудку у збиті яйця і потім обваляти у панірувальних сухарях. Потім обсмажити на олії.
говяжьи языки с соусом из хрена
Рецепт салата Курица www.recepti.biz.ua
Вкусные рецепты с фото на пасхуКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Медовик рецепт со сметанным кремом видеоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салат мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter