Куряча грудка у стружці із тунця з картоплею та соусом із естрагону

ДРУГІ СТРАВИ
664 Куряча грудка у стружці із тунця з картоплею та соусом із естрагону
Фото - Куряча грудка у стружці із тунця з картоплею та соусом із естрагону
інгредієнти:
  • Філе куряче 200 г
  • Стружка тунця 10 г
  • Картопля 100 г
  • Паніровка із сухарів 30 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Естрагон 5 г
  • Коньяк 30 мл
  • Вершки (33%) 70 мл
  • Горіхи кедрові (очищені) 10 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія мигдальна 30 мл
  • Олія

Курячі грудки посолити, поперчити, запанірувати у стружці тунця і обсмажити на мигдалевій олії із двох сторін. Картоплю ретельно помити, відварити, остудити, розрізати навпіл, посолити, поперчити, обваляти у яйці і сухарях. Далі картоплю відправити у фритюр і смажити до золотистої скоринки.

Для соусу у сотейник налити коньяк, випарити, додати вершки, покласти листочки тархуну і обсмажені кедрові горішки. Посолити, поперчити.

На тарілку викласти картоплю, курячу грудку, розрізану навпіл, покласти зверху. По краях полити соусом.

Прикрасити.

 

Кулинария рецепты мясных салатов. Рецепты салатов мясных.

http://recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте

Рецепты Для Мультиварки: французская кухня рецепты.

Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.

Предпочитаю Украинскую кухню. Украинская кухня Москва.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter