Куряча грудка у стружці із тунця з картоплею та соусом із естрагону
- Філе куряче 200 г
- Стружка тунця 10 г
- Картопля 100 г
- Паніровка із сухарів 30 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Естрагон 5 г
- Коньяк 30 мл
- Вершки (33%) 70 мл
- Горіхи кедрові (очищені) 10 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія мигдальна 30 мл
- Олія
Курячі грудки посолити, поперчити, запанірувати у стружці тунця і обсмажити на мигдалевій олії із двох сторін. Картоплю ретельно помити, відварити, остудити, розрізати навпіл, посолити, поперчити, обваляти у яйці і сухарях. Далі картоплю відправити у фритюр і смажити до золотистої скоринки.
Для соусу у сотейник налити коньяк, випарити, додати вершки, покласти листочки тархуну і обсмажені кедрові горішки. Посолити, поперчити.
На тарілку викласти картоплю, курячу грудку, розрізану навпіл, покласти зверху. По краях полити соусом.
Прикрасити.
Кулинария рецепты мясных салатов. Рецепты салатов мясных.
http://recepti.biz.uaВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепты Для Мультиварки: французская кухня рецепты.
Рецепты Тортов - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Предпочитаю Украинскую кухню. Украинская кухня Москва.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter