Куряча грудка у сметанно-часниковому соусі
879
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Майонез
- Сир твердий 70 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Картопля
Грудки нарізати на шматочки (кожну на 3 шматочки), картоплю почистити і нарізати на великі шматочки.
Покласти у форму для запікання, розділивши її навпіл - на одну половинку картоплю, а на іншу - шматочки грудки.
Увімкнути духовку на 180 градусів.
Майонез викласти у миску і додати сметану, перець і вичавити часник.
Все добре перемішати.
Отримався соус.
Картоплю присолити і полити олією.
На грудки викласти приготовлений соус.
Посипати тертим сиром і грудки і картоплю.
Поставити у духовку на 50-60 хвилин до готовності картоплі.
Как приготовить летний салат: рецепт салата вкуснятина. Рецепты для пекарни.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі