Куряча грудка у сметанно-апельсиновому соусі
809
інгредієнти:
- Філе куряче 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Сметана 150 г
- Молоко 150 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія соняшникова
Кожне філе розрізати на дві частини, посолити і поперчити.
Обсмажити на олії із двох сторін, філе відкласти в іншу ємність.
Апельсин очистити від кісточок і подрібнити разом зі шкіркою.
В олії від курячого філе обсмажити подрібнений апельсин і сметану, додати молоко, довести до кипіння.
Додати куряче філе і готувати ще хвилин 15.
Подавати із рисом або овочами.
Банош рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рождество рецепт recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua Салат из Курицы с сыром
http://recepti.biz.ua традиционная Украинская кухня рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі