Куряча грудка у пікантному клярі
- Філе куряче (грудка) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Гірчиця
- Сир твердий
- Соус томатний 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Сіль
- Борошно
- Вода
- Олія рослинна
Філе розрізати на скибочки як на шніцелі. Кожен шматок змастити із двох сторін гірчицею і залишити хвилини на 15-20.
У мисці виделкою збити яйце. Додати томатний соус, майонез, 1 ст. л. води, тертий на дрібній тертці сир, розмішати до однорідності і посолити. Додати борошно (2-2,5 ст. л., приблизно до густоти сметани або трохи густіше). Розмішати.
У сковороді розігріти олію. Скибочки курки добре вмочити у кляр і обсмажити на середньому вогні із двох сторін до рум'яної скоринки.
Кулинарные рецепты первых блюд recepti.biz.ua
Открой свой интернет-магазин: украинская кухня доставка.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт торта медовикаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт огонек
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter