Куряча грудка у мигдальній скоринці
- Філе куряче (грудка) 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Чіпси 100 г
- Мигдаль 50 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Огірок 0.5 шт.
- Оцет 2 ч.л.
- Цукор
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Салат (листя)
Філе курячої грудки розрізати навпіл, посолити і поперчити.
Нагріти духовку до 175°С. Картопляні чіпси подрібнити і змішати із мигдалем. Збити яйце. Курячі грудки обваляти у борошні, яйці, потім у мигдально-чіпсовій паніровці. Покласти на деко, застелене папером для випікання і смажити у духовці 20 хвилин.
Овочі і салат дрібно нарізати. Оцет змішати із сіллю, перцем і цукром. Збиваючи, додати олію. Заправкою полити салат. М'ясо подавати із салатом.
Магазин Хенд Мейд Украина: торт вышиванка рецепт. Вышиванки Ручной Машинной Вышивки.
Рецепты блюд с ливеромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты салатов на любой вкус.
Салаты с заправкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт окрошки на минеральной воде. Окрошка на минеральной воде.
Рецепты салатов c фото http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter