Куряча грудка у клярі із куркумою та білою гірчицею
- Грудка куряча 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно 5 ст.л.
- Крохмаль 1.5 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Куркума (карі)
- Горіх мускатний
- Гірчиця (біла, зерна)
У курячих грудок відокремити м'ясо від кісток.
Кожну грудку покласти у поліетиленовий пакет і ніжно відбити із двох сторін. Посолити і поперчити.
Кляр. Молоко, яйце, приправи, крохмаль і борошно змішати, консистенція - як на оладки.
Кожну грудку розрізати, як зручно.
Вмочити у кляр.
Викласти на попередньо розігріту сковороду і обсмажити.
Перевернути і накрити кришкою, тушкувати протягом 10 хвилин.
Мультиварка Philips: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Арахисовое масло рецепт с медомВ продаже - масло, цены ниже! Неликвидные остатки
Рецепт приготовления сельдь под шубой. Рецепт приготовление селедку под шубой.
Интересует метод Ларисы Ренар: психолог лариса ренар.
Салаты из яблок рецепты на зимуРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter