Куряча грудка у хрусткій горіховій шубці
- Грудка куряча 5 шт.
- Горіхи (фундук, мигдаль) 100 г
- Гірчиця 3 ч.л.
- Масло вершкове (м´яке) 60 г
- Олія соняшникова 3 ст.л.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Зелень
Закип'ятити воду. Посолити. Поперчити. Покласти лавровий лист. Спеції. Покласти грудки. Поварити 5-8 хвилин. Дістати грудки. Остудити трохи.
Подрібнити горіхи і збити міксером сухарі, розмелені горіхи, гірчицю, масло вершкове і олію, спеції.
Грудки обваляти трохи в борошні і обліпити тонким 2-3 мм шаром горіхово-сухарної сумішші.
Поставити в духовку і запікати при температурі 180°С протягом 30-40 хвилин. Потім накрити фольгою і залишити на 10 хвилин.
Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.
Поможем выйти замуж в Германию: лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты.
Домашний хлеб рецептыхлеб по домашнему
Рыбные салаты салаты из яиц www.recepti.biz.ua
Листовые салаты и заправки к ним. Заправка салат цезарь.
Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.
www.recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter