Куряча грудка у хрусткій горіховій шубці

ДРУГІ СТРАВИ
823 Куряча грудка у хрусткій горіховій шубці
Фото - Куряча грудка у хрусткій горіховій шубці
інгредієнти:
  • Грудка куряча 5 шт.
  • Горіхи (фундук, мигдаль) 100 г
  • Гірчиця 3 ч.л.
  • Масло вершкове (м´яке) 60 г
  • Олія соняшникова 3 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 100 г
  • Зелень

Куряча грудка в хрусткій горіховою шубці інгредієнти Закип'ятити воду. Посолити. Поперчити. Покласти лавровий лист. Спеції. Покласти грудки. Поварити 5-8 хвилин. Дістати грудки. Остудити трохи.

Куряча грудка в хрусткій горіховою шубці Подрібнити горіхи і збити міксером сухарі, розмелені горіхи, гірчицю, масло вершкове і олію, спеції.

фото Куряча грудка в хрусткій горіховою шубці Грудки обваляти трохи в борошні і обліпити тонким 2-3 мм шаром горіхово-сухарної сумішші.

Поставити в духовку і запікати при температурі 180°С протягом 30-40 хвилин. Потім накрити фольгою і залишити на 10 хвилин.

Куряча грудка в хрусткій горіховою шубці Грудка куряча

Потрясающе вкусный салат - салаты с семечками подсолнуха. Семена подсолнечника.

Поможем выйти замуж в Германию: лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты.

Домашний хлеб рецептыхлеб по домашнему

Рыбные салаты салаты из яиц www.recepti.biz.ua

Листовые салаты и заправки к ним. Заправка салат цезарь.

Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.

www.recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter