Куряча грудка у граппа і вершках
- Грудка куряча 3 шт.
- Вершки (жирні) 200 мл
- Масло вершкове 50 г
- Граппа 50 мл
- Шавлія (листя) 10 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно
У сковороді розтопити масло, поклавши листя шавлії.
Обваляти у борошні кожен шматок грудки.
У розігрітій олії підрум'янити з обох сторін м'ясо майже до готовності і облити граппою, дати їй випаруватися на сильному вогні.
Тут же залити вершками, посолити і поперчити і на повільному вогні варити ще 2 хвилини.
Подавати, поливши підливою.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь. Кулинарные рецепты
Воздушный торт с малиной - рецепт торта киевский. Осетинские пироги на заказ.
Готовим со вкусом - салат радичио рецепты.
Рецепт морковного пирога: рецепты новогодних блюд. Вегетарианские рецепты.
Рецепты приготовления шубыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат с морепродуктами рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter