Куряча грудка, тушкована у вині із айвою та хурмою
- Грудка куряча 600 г
- Айва 2 шт.
- Хурма (тверда) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле 150 мл
- Соус гранатовий 3 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Імбир
- Сіль, перець чорний мелений, шафран 1 ч.л.
Імбир очистити, нарізати дуже дрібно.
Курячі грудки нарізати шматочками, не дуже дрібно.
Рослинну олію, імбир і гранатовий соус з'єднати, розмішати. Замаринувати грудку на 12 годин.
В окремій посудині обсмажити курячу грудку, спочатку вона буде тушкуватися у маринаді, але необхідно довести до легкої обсмаженості з усіх сторін.
Хурму порізати скибочками, видалити кісточки.
Нашаткувати цибулю, вирізати серцевину з айви, нарізати довільно, але не дрібно. Злегка обсмажити цибулю з айвою.
У каструлю викласти грудку, потім айву з хурмою.
Залити вином, додати трохи окропу і шафран, перець.
Тушкувати хвилин 10-15. Бажано, щоб айва та хурма не зварилися.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Домашние мясные салаты. Оригинальные мясные салаты из говядины баранины свинины дичь.
Рецепт смачного тортаКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Сайт кулинарный поединок нтв. Профессиональные кулинарные сайты.
Новорчн кульки з ниток своми рукамикульки
Кулинарные рецепты от Tramontina: тайская кухня рецепты салатов. Продукты для азиатской кухни.
Взбить эспрессо пенку. Эспрессо капучино бар обороты компании.
Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты. Кулинарный сайт блокнот.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter