Куряча грудка, смажена у фритюрі
1061
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Борошно 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Спеції
- Олія рослинна 1 скл.
Курячі грудки розрізати уздовж на 2 або 3 скибки, посолити, поперчити, можна додати петрушки, обваляти у борошні.
Помістити у збиті яйця.
Обваляти у сухарях.
Обсмажити у фритюрі (олії, розпеченій до 200°С). Смажити 5-6 хв.
Подавати відразу із овочевим гарніром.
Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Купить колбасу, цены: колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.
Осетинские пироги на заказ: салат из ананаса рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі