Куряча грудка по-турецьки
721
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 600 г
- Зира 1 ст.л.
- Суміш перців 1 ст.л.
- Кефір (йогурт) 100 мл
- Олія рослинна 4 ст.л.
Зіру злегка просмажити на сухій сковороді і потім подрібнити не дуже дрібно.
Курячі грудки нарізати скибочками, посипати спеціями і залити кефіром.
Залишити в холодильнику хвилин на 30.
Паперовим рушником промокнути маринад (кефір) з грудки і обсмажити (спочатку вона протушкується у залишках маринаду) при постійному помішуванні до готовності (хвилини 2-3). Головне - не пересмажити.
Подавати з тушкованими або обсмаженими на грилі овочами.
Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Салат вкуснятина рецепт с корейской морковкойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.uaПредложение доставки пиццы домой или в офис
recepti.biz как приготовить пирог из тыквы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі