Куряча грудка по-турецьки

ДРУГІ СТРАВИ
678 Куряча грудка по-турецьки
Фото - Куряча грудка по-турецьки
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 600 г
  • Зира 1 ст.л.
  • Суміш перців 1 ст.л.
  • Кефір (йогурт) 100 мл
  • Олія рослинна 4 ст.л.

Куряча грудка за мотивами турецької кухні інгредієнти Зіру злегка просмажити на сухій сковороді і потім подрібнити не дуже дрібно.

Куряча грудка за мотивами турецької кухні Курячі грудки нарізати скибочками, посипати спеціями і залити кефіром.

фото Куряча грудка за мотивами турецької кухні Залишити в холодильнику хвилин на 30.

Куряча грудка за мотивами турецької кухні Грудка куряча Паперовим рушником промокнути маринад (кефір) з грудки і обсмажити (спочатку вона протушкується у залишках маринаду) при постійному помішуванні до готовності (хвилини 2-3). Головне - не пересмажити.

Куряча грудка за мотивами турецької кухні Зира Подавати з тушкованими або обсмаженими на грилі овочами.

Рецепты для ужина: смачна вечеря рецепти. Рецепты Для Мультиварки.

Салат вкуснятина рецепт с корейской морковкойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

http://recepti.biz.uaПредложение доставки пиццы домой или в офис

recepti.biz как приготовить пирог из тыквы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter