Куряча грудка по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
675 Куряча грудка по-французьки
Фото - Куряча грудка по-французьки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Молоко 350 мл
  • Масло вершкове
  • Вино біле 50 г
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Цукор 1.5 ст.л.
  • Перець (білий і чорний мелений)
  • Петрушка
  • Кмин 0.5 ч.л.
  • Морква

Порізати грудки на кубики приблизно 1 см завтовшки, ріпчасту цибулю, моркву, посолити і тушкувати на вершковому маслі до готовності. У чайній чашці змішати спеції: нарізані уздовж зубчики часнику, куркуму, гірчицю, цукор, петрушку, влити біле вино, додати кмин, суміш перців, ще раз перемішати і залити молоком, перемішати ще раз. Коли грудки приготуються, залити у них суміш із приправ і тушкувати ще 10-15 хвилин на повільному вогні.

 

салати з фетою

Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пасхи.

Рецепты салаты вконтактеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter