Куряча грудка по-французьки
731
інгредієнти:
- Грудка куряча 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Молоко 350 мл
- Масло вершкове
- Вино біле 50 г
- Гірчиця 2 ч.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Цукор 1.5 ст.л.
- Перець (білий і чорний мелений)
- Петрушка
- Кмин 0.5 ч.л.
- Морква
Порізати грудки на кубики приблизно 1 см завтовшки, ріпчасту цибулю, моркву, посолити і тушкувати на вершковому маслі до готовності. У чайній чашці змішати спеції: нарізані уздовж зубчики часнику, куркуму, гірчицю, цукор, петрушку, влити біле вино, додати кмин, суміш перців, ще раз перемішати і залити молоком, перемішати ще раз. Коли грудки приготуються, залити у них суміш із приправ і тушкувати ще 10-15 хвилин на повільному вогні.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты пасхи.
Рецепты салаты вконтактеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі