Куряча грудка під овочевою "шубою" у фользі
- Грудка куряча 2 шт.
- Сіль, перець
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарcький червоний 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сир твердий
- Кінза 1 пуч.
- Грудка (бекон) 40 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Карі
Дві курячі грудки розділити на чотири філе, відбити кожну у пакеті, посолити, поперчити.
Нарізати півкільцями ріпчасту цибулю, болгарський перець.
Грудку (бекон) нарізати кубиками й обсмажити на ній цибулю і перець.
Додати нарізану кінзу, щіпку карі, томат-пюре, розкришений бульйонний кубик.
Отриману суміш розкласти на шматочки філе, посипати тертим сиром, загорнути у фольгу.
Запікати у розігрітій духовці приблизно 30 хвилин.
Відкрити фольгу, посипати ще сиром, щоб він трохи розплавився на гарячій курці, посипати зеленню.
Подавати як самостійну страву або із гарніром.
На гарнір можна подати рис, картоплю або свіжий зелений салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски.
Мебель из Скандинавии - немецкая кухня рецепты с фото. Немецкие кухни.
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой http://recepti.biz.ua
Официальный сайт кулинарного поединка recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter