Куряча грудка "Неаполь"
618
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Моцарела 125 г
- Базилік (свіжий) 10 шт.
- Бекон (копчена шинка)
- Спеції (сіль, перець)
- Соус (песто зелений) 2 ч.л.
- Олія оливкова
Курячі грудки помити, обсушити, посолити, поперчити.
Обкласти свіжими листочками базиліку і обгорнути тоненькими прозорими смужками бекону або копченої шинки із салом.
Зав'язати міцною ниткою.
Обсмажити на повільному вогні в оливковій олії до золотистої скоринки.
Перекласти у форму для запікання, зняти нитку.
Випікати у розігрітій духовці 8-10 хв при 180°С.
Вийняти з духовки і викласти зверху кружечки моцарели, полити соусом песто.
Відправити у духовку ще на 2-3 хвилини.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі