Куряча грудка "Неаполь"

ДРУГІ СТРАВИ
564 Куряча грудка "Неаполь"
Фото - Куряча грудка
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Моцарела 125 г
  • Базилік (свіжий) 10 шт.
  • Бекон (копчена шинка)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Соус (песто зелений) 2 ч.л.
  • Олія оливкова

Куряча грудка

Куряча грудка Курячі грудки помити, обсушити, посолити, поперчити.

Обкласти свіжими листочками базиліку і обгорнути тоненькими прозорими смужками бекону або копченої шинки із салом.

фото Куряча грудка Зав'язати міцною ниткою.

Куряча грудка Обсмажити на повільному вогні в оливковій олії до золотистої скоринки.

Куряча грудка Перекласти у форму для запікання, зняти нитку.

Випікати у розігрітій духовці 8-10 хв при 180°С.

Куряча грудка Вийняти з духовки і викласти зверху кружечки моцарели, полити соусом песто.

Відправити у духовку ще на 2-3 хвилини.

Куряча грудка

Куряча грудка

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter