Куряча грудка із виноградом
- Грудка куряча 1 шт.
- Виноград (зелений, без кісточок) 200 г
- Сир твердий 300 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Майонез
- Сіль
- Олія рослинна
Сир натерти на дрібній тертці. Виноград звільнити від гілочок, помити, висушити і нарізати на половинки.
Змішати виноград із сиром.
Отриману суміш розділити навпіл. Одну частину відставити. В іншу додати сіль і майонез.
Підготовлену суміш викласти на відбиту курячу грудку, акуратно її згорнути.
Скріпити зубочистками.
Обмазати майонезом і загорнути у фольгу.
Запікати у духовці при температурі 180 градусів хвилин 30-35.
До другої частини сирної суміші додати 1 ст. л. майонезу, яйце і борошно. Посолити і перемішати.
Запечені грудки дістати із духовки, трохи остудити.
Дістати із фольги, обваляти у сирно-виноградному "клярі", залишити на 30 хвилин.
Потім обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Куриный рулет Предпраздничное настроение. Куриный рулет в лаваше.
Мультиварка Philips: рецепты первых блюд с фото. Рецепты с малиной.
www.recepti.biz.ua творожная пасха рецепт
Приготовление плова прикол скачатьПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Рецепты пошагово с фотоРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter