Куряча грудка із соусом із ягід
- Грудка куряча 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Желе 3 ст.л.
- Ягода (заморожена суміш) 150 г
- Журавлина (вишня, сушені) 2 ст.л.
- Цукор коричневий 0.5 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- М´ята 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Лавровий лист 1 шт.
Зняти шкіру із грудки, нарізати уздовж і посипати сіллю та перцем. Обсмажити із двох боків на сковорідці або грилі.
Приготувати соус.
Сік одного апельсина, лавровий лист, желе, ягоди - розморожені і сушені помістити у сотейник. Соус довести до кипіння, додати цукор і варити 4-5 хвилин до м'якості ягід.
Вийняти лавровий лист, додати порізані листки м'яти, бальзамік, сіль і перець. Соус готовий.
Салаты с яблоками рецептыКулинарные рецепты
Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты.
Продажа малайзийских столов - праздничные новогодние блюда. Скороварки для приготовления каши.
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото.
recepti.biz Капуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты с малиной - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter