Куряча грудка із сирною кишенькою
- Грудка куряча (філе) 3 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Борошно пшеничне
- Сіль
Трохи збити яйце.
До яйця додати натертий сир та перемішати.
У курячих грудках зробити розріз.
Укласти в отриману "кишеньку" яєчно-сирну масу.
Акуратно (не допускаючи витікання начинки) обваляти грудку у борошні.
Викласти грудки у сковороду із розігрітою олією і смажити на сильному вогні без кришки близько 5 хвилин. Потім накрити кришкою і смажити вже на слабкому вогні хвилин 20.
Перевернути і смажити ще хвилин 15.
Якщо сир досить солоний, то можна не солити взагалі.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - рецепти святкових закусок. Готовим со вкусом.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Французская кухня рецепт суп пюре рыба. Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш.
Рейтинг кулинарных сайтов здесь
Салатики рецепты Новинки на Новый годКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты из редькиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter