Куряча грудка із овочами
- Філе куряче 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Спеції
- Огірок солоний 1 шт.
Філе курячої грудки замаринувати у гірчиці та сметані. Із моркви, цибулі і солоного огірка зробити овочеву "шубку". Всі овочі добре протушкувати на сковорідці. Потім взяти фольгу, складену вдвічі, викласти трохи овочів, покласти шматочок філе, а зверху знову овочі. Все добре загорнути і відправити у духовку хвилин на 40. Грудка пустить сік, який залишається у фользі та овочах, не даючи їй висохнути. Грудку розрізати на дві частини, не більше, щоб шматок був товстим.
приготовление борща на английском языке
Кулинария блюда из печениЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт ужина на скорую руку. Заземление своими руками.
Кексы в магазине Rozetka: кокосовые кексы рецепт. Очень вкусные кексы.
Мясо под майонезом. Рецепт домашнего майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter