Куряча грудка із начинкою
- Філе куряче (грудка) 1 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Борошно пшеничне 200 г
- Хліб 1 шт.
- Масло вершкове 150 г
- Петрушка 0.5 пуч.
- Цибуля зелена 0.5 пуч.
- Сіль, спеції
- Олія рослинна
- Вода 2 ст.л.
Заморозити батон білого хліба у морозилці. Щоб він краще замерз, порізати його на великі шматки. У морозилку можна покласти з вечора.
Дрібно нарубати всю зелень і ретельно перемішати із розм'якшеним вершковим маслом, сіллю і спеціями. Отриману суміш розділити на порції розміром із десертну ложку. Це начинка, щоб вона зовсім не розтанула, поставити у холодильник.
Відокремити маленьку частину грудки від великої, і відбити обидві частини, але так, щоб не було розривів. Із 1 кг філе повинно вийти 8 великих і 8 маленьких шматочків.
Приготувати льєзон: яйця змішати із 2 ст. л. води і натерти заморожений хліб на тертці.
У маленький шматочок грудки загорнути порцію начинки. Цей рулетик загорнути у великий шматок так, щоб масло не було видно. Отриману котлетку обваляти у борошні. Потім відразу у льєзон (яйце).
Тепер у тертих крихтах. Котлету покласти хвилин на 10 у морозилку. А потім ще раз борошно, яйце, хлібна крихта. (Два шари треба зробити обов'язково.)
Охолодити хвилин 10-15 і можна смажити.
Обсмажити на сковороді у великій кількості рослинної олії до золотавої скоринки.
До готовності довести у духовці хвилин 10 при температурі 180 градусів. Після вимкнення духовки котлетки відразу вийняти.
Салати та закускиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из брокколи рецепты с фотоКулинарные рецепты
Новогодний стол праздничные блюда. Блюда новогоднего праздничного стола.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог с тыквой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Сайт кулинарные рецептыКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter