Куряча грудка із картоплею та грибами
- Грудка куряча 0.5 кг
- Картопля 300 г
- Печериці 300 г
- Сіль
- Олія рослинна
Курячі грудки помити і відокремити від кісток.
Помити і почистити картоплю.
Печериці очистити від шкірки.
Нарізати невеликими шматочками курячі грудки, картоплю - скибочками, гриби - на чотири частини.
У сковороді нагріти олію і укласти шарами картоплю, курку, гриби. Кожен шар посолити.
Тушкувати під кришкою до готовності.
Замість солі можна додати приправу "Вегету" або будь-яку іншу підсолену приправу.
Французская кухня рецептыПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Новогодние рецепты закусок и салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.
Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле. Грили настольные электрические.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter