Куряча грудка із картоплею та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
595 Куряча грудка із картоплею та грибами
Фото - Куряча грудка із картоплею та грибами
інгредієнти:
  • Грудка куряча 0.5 кг
  • Картопля 300 г
  • Печериці 300 г
  • Сіль
  • Олія рослинна

Курячі грудки помити і відокремити від кісток.

Помити і почистити картоплю.

Печериці очистити від шкірки.

Нарізати невеликими шматочками курячі грудки, картоплю - скибочками, гриби - на чотири частини.

У сковороді нагріти олію і укласти шарами картоплю, курку, гриби. Кожен шар посолити.

Тушкувати під кришкою до готовності.

Замість солі можна додати приправу "Вегету" або будь-яку іншу підсолену приправу.


Французская кухня рецептыПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Новогодние рецепты закусок и салатовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.

Гриль-барбекю: приготовление блюд на электрогриле. Грили настольные электрические.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter