Куряча грудка із грибами у вершках
942
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 1 шт.
- Печериці свіжі 200 г
- Вершки 150 мл
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Куряче м'ясо нарізати невеликими кубиками (або смужками).
Гриби теж нарізати.
Обсмажити куряче м'ясо на великому вогні до появи легкої скоринки. Головне - м'ясо не пересушити.
Гриби обсмажити до напівготовності.
Перемішати куряче м'ясо із грибами.
Додати вершки і сметану, посолити, поперчити і тушкувати під закритою кришкою кілька хвилин.
Подавати із макаронами, рисом, гречкою.
Мультиварки для выпечки - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Закупка рецепты.
Салат вкуснятина. Рецепт салата вкуснятина.
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101 - домашний майонез миксером видео. Купить майонез, цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі