Куряча грудка із грибами
- Грудка куряча 1 шт.
- Гриби (підосичники) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 100 г
- Сіль
- Сметана 2 ст.л.
Гриби промити, відварити, злити воду, порізати шматочками і обсмажити на олії із дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.
Остиглі гриби змолоти у блендері.
Куряче філе порізати, посолити і злегка обсмажити, а із кісточки зварити бульйон.
Потім у каструльку скласти курку, гриби, залити 200 г гарячого бульйону, кип'ятити 5 хвилин, додати сметану і, помішуючи, кип'ятити на слабкому вогні ще 5 хвилин.
На гарнір відварити рис.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами.
Рецепты тортов на любой вкус - бите скло десерт рецепт.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты с фотографией.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter