Куряча грудка із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
697 Куряча грудка із чорносливом
Фото - Куряча грудка із чорносливом
інгредієнти:
  • Грудка куряча (філе) 500 г
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сік томатний 1 скл.
  • Чорнослив (без кісточок) 70 г

Куряча грудка з чорносливом інгредієнти М'ясо нарізати невеликими кубиками. Розігріти у сковороді олію і обсмажити на середньому вогні з усіх сторін. Потім перекласти у миску.

Куряча грудка з чорносливом Моркву нарізати тонкими кружечками.

фото Куряча грудка з чорносливом Цибулю дрібно порубати.

Куряча грудка з чорносливом Грудка куряча У тій же сковороді обсмажити підготовлені овочі 5-7 хв.

Куряча грудка з чорносливом Масло рослинне Додати м'ясо до овочів, перемішати, додати томатний сік, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.

Куряча грудка з чорносливом Цибуля ріпчаста Через 30 хв додати чорнослив (попередньо чорнослив добре помити і нарізати) і тушкувати ще 15 хв.

Куряча грудка з чорносливом Морква Можна подавати із будь-яким гарніром.

кулинария салаты летняя вкуснятина

Рецепты салатов из ананасов и сельдереяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепт торта медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter