Куряча грудка із чорносливом
697
інгредієнти:
- Грудка куряча (філе) 500 г
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 70 г
М'ясо нарізати невеликими кубиками. Розігріти у сковороді олію і обсмажити на середньому вогні з усіх сторін. Потім перекласти у миску.
Моркву нарізати тонкими кружечками.
Цибулю дрібно порубати.
У тій же сковороді обсмажити підготовлені овочі 5-7 хв.
Додати м'ясо до овочів, перемішати, додати томатний сік, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.
Через 30 хв додати чорнослив (попередньо чорнослив добре помити і нарізати) і тушкувати ще 15 хв.
Можна подавати із будь-яким гарніром.
кулинария салаты летняя вкуснятина
Рецепты салатов из ананасов и сельдереяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі