Куряча грудка із болгарським перцем
784
інгредієнти:
- Грудка куряча 500 г
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Сир твердий 80 г
- Сіль, перець
Три шматочки грудки посолити, поперчити.
Перший шар: покласти помідор, нарізаний кільцями.
Другий шар - болгарський перець.
Останній шар - сир. Відправити у духовку при 175 градусах приблизно хвилин на 40.
Готовим со вкусом: салаты с редькой рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: капуста пелюстка рецепт.
recepti.biz.uaсалати з копченою куркою
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Форум рецепты вкусных салатов. Рецепты салаты закуски недорого вкусно.
ТутРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі