Куряча грудка із айвою
- Грудка куряча 2 шт.
- Айва 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Айву помити, почистити, видалити серединку і нарізати кружечками.
Опустити на 1 хв у киплячу воду, потім відкинути на дуршлак і обдати холодною водою.
На грудці зробити глибокі поперечні надрізи. Посолити, поперчити і укласти у кожен розріз по кружечку айви.
На фольгу перекласти грудку, полити зверху трохи олією і загорнути. Кожну грудку загорнути окремо. Духовку розігріти до 200°С. Покласти на деко або у форму для запікання і запікати 20-25 хв.
Потім розгорнути, на дні фольги буде сік, його акуратно злити у чашку. Подавати із соусом: сік (злитий у чашку) + вино (сухе біле, 100 мг) + цукор (1 ст. л.) + вершкове масло (1 ст. л.), поставити на вогонь, довести до кипіння і уварити удвоє.
Цим соусом полити грудку.
На гарнір подати рис або картопляне пюре.
Осетинские пироги на заказ: салат коктейль рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Мультиварка Philips: рецепти холодних закусок з фото. Закуски на праздничный стол.
Купить говядину, цены - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Французская кухня рецептыКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты
Рецепты Для Мультиварки: салати з крабовими паличками рецепти.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов. Готовим со вкусом.
Медовик рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter