Куряча грудка-гриль із соусом
- Грудка куряча 5 шт.
- Вино біле 150 мл
- Оцет бальзамічний 50 мл
- Сіль, перець
- Часник 4 зуб.
- Базилік сухий 1 ч.л.
- Сир вершковий 250 г
- Огірок 2 шт.
- Йогурт (натуральний) 125 г
- Зелень кропу 1 ст.л.
- Оцет 1 ст.л.
Грудку помити, посолити, поперчити.
Змішати оцет, біле вино, часник, базилік і замаринувати м'ясо на 30 хвилин.
Соус.
Почистити огірок, порізати і збити у блендері, потім додати йогурт, вершковий сир, сіль, перець, оцет, подрібнений часник, кріп, перемішати, якщо густо, додати кип’яченої води.
Промариноване м'ясо підсмажити на грилі, покласти на тарілку і полити соусом.
Можна на гарнір рис, гречку.
Якщо немає гриля, можна запекти при 170 градусах у духовці.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua католическое Рождество рецепт
Купить капусту: приготовление брокколи и цветной капусты.
Медовик торт рецепт. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter