Куряча грудка, фарширована сиром
- Грудка куряча 2 шт.
- Сир твердий
- Майонез (сметана) 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Сухарі панірувальні
- Яйце
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Підготувати курячу грудку, промити і прорізати у грудях "кишеньку", намагаючись не прорізати наскрізь.
Готову "кишеньку" посолити і поперчити зовні і у середині.
Часник пропустити через прес і змішати із майонезом. Часниково-майонезною сумішшю змастити грудку у середині "кишеньки" і покласти у середину "кишеньки" пластинку сиру товщиною 1-1,5 см.
Закрити кишеньку, заколоти розріз зубочистками.
У мисці розмішати виделкою яйце, посолити. В окрему тарілочку насипати панірувальні сухарі.
Грудку вмочити у тарілочку з яйцем, потім обваляти у панірувальних сухарях.
Обсмажити грудку на сковороді із розігрітою олією із двох сторін до рум'яної скориночки, потім зменшити вогонь і смажити до готовності, не накриваючи кришкою сковороду.
Невероятно вкусные рецепты блюд - смачна кутя рецепт. Диеты для похудения.
Рецепт пончиков творожныхКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Банош рецепт на сметанеМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Открыть кулинарный сайт тут
Великолепный завтрак по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Паска рецепти з фото на 1 литр молокапаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter