Куряча грудка фарширована креветками та арахісом
653
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Арахіс (солоний) 50 г
- Креветки (варені) 200 г
- Крохмаль картопляний
- Вино біле сухе 50 мл
- Спеції
Від грудки відокремити кістку, філе відбити молотком.
Креветки відварити, почистити, порізати. Горіхи подрібнити у блендері. Hа філе покласти крохмаль, потім суміш із горіха із креветками.
Згорнути рулетом і закріпити зубочистками.
Oбсмажити до золотистої скоринки, у кінці додати трохи вина.
Купить бытовую химию оптом: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.
Холодные закуски в лаваше с семгойхолодные закуски в лаваше
Говяжья печень рецепты. Печень говяжья рецепты.
Готовим стейк: майонез домашний. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі