Куряча грудка, фарширована грибами, у вершках

ДРУГІ СТРАВИ
686 Куряча грудка, фарширована грибами, у вершках
Фото - Куряча грудка, фарширована грибами, у вершках
інгредієнти:
  • Філе куряче 3 шт.
  • Асорті овочеве (заморожене) 1 упак.
  • Вершки 1 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Печериці 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції
  • Сир твердий
  • Зелень

Печериці порізати пластинами і швидко обсмажити із цибулею.

У філе зробити глибокий надріз і викласти у нього підсмажені гриби.

Укласти нафаршировані грудки (зверху на кожне філе покласти по шматочку вершкового масла) у форму для запікання, поруч викласти заморожені овочі, і залити все вершками.

Запікати у розігрітій до 200°С духовці 30 хв. Незадовго до закінчення готування посипати тертим сиром.

 

Первые блюда рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты французской кухни лягушачьи лапки. Рецепты старинной французской кухни.

ЗдесьМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с фетой. Рецепты Приготовления.

Картошка В Мультиварке Рецепты: украинская выпечка рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter