Куряча грудка, фарширована грибами, у вершках
- Філе куряче 3 шт.
- Асорті овочеве (заморожене) 1 упак.
- Вершки 1 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Печериці 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Сир твердий
- Зелень
Печериці порізати пластинами і швидко обсмажити із цибулею.
У філе зробити глибокий надріз і викласти у нього підсмажені гриби.
Укласти нафаршировані грудки (зверху на кожне філе покласти по шматочку вершкового масла) у форму для запікання, поруч викласти заморожені овочі, і залити все вершками.
Запікати у розігрітій до 200°С духовці 30 хв. Незадовго до закінчення готування посипати тертим сиром.
Первые блюда рецептыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты французской кухни лягушачьи лапки. Рецепты старинной французской кухни.
ЗдесьМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с фетой. Рецепты Приготовления.
Картошка В Мультиварке Рецепты: украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter