Куряча грудка, фарширована грибами

ДРУГІ СТРАВИ
646 Куряча грудка, фарширована грибами
Фото - Куряча грудка, фарширована грибами
інгредієнти:
  • Філе куряче 4 шт.
  • Гриби (печериці, глива) 300 г
  • Майонез 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий (російський) 200 г
  • Перець чорний (мелений)

Нарізати гриби і цибулю, обсмажити. Коли "засмажка" готова, додати дві столові ложки майонезу, натерти половину сиру. Із курячого філе зробити "кишеньки", натерти перцем, нафарширувати грибами. Кишеньку можна зафіксувати зубочисткою, або шпажкою. Укласти у скляну посудину (для духовки), посипати сиром, що залишився, зверху полити майонезом, додати трохи води і в духовку хвилин на 40 або 1 годину при температурі 150 градусів.

Простые рецепты: американские салаты рецепты.

Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами.

www.recepti.biz.ua рецепты вкусных тортов на день рождение

Рецепты даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Торт В Мультиварке Рецепты: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.