Куряча грудка, фарширована грибами
- Філе куряче 4 шт.
- Гриби (печериці, глива) 300 г
- Майонез 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий (російський) 200 г
- Перець чорний (мелений)
Нарізати гриби і цибулю, обсмажити. Коли "засмажка" готова, додати дві столові ложки майонезу, натерти половину сиру. Із курячого філе зробити "кишеньки", натерти перцем, нафарширувати грибами. Кишеньку можна зафіксувати зубочисткою, або шпажкою. Укласти у скляну посудину (для духовки), посипати сиром, що залишився, зверху полити майонезом, додати трохи води і в духовку хвилин на 40 або 1 годину при температурі 150 градусів.
Простые рецепты: американские салаты рецепты.
Рецепты тортов - рецепт торта бисквит с фруктами.
www.recepti.biz.ua рецепты вкусных тортов на день рождение
Рецепты даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовые шкафы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter