Куряча грудка, фарширована ананасом
- Філе куряче 4 шт.
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Майонез 100 г
- Сир твердий 50 г
- Сіль
Кожне філе надрізати збоку, щоб отрималася кишеня для фарширування, злегка підсолити, поперчити, обмазати половиною майонезу зсередини і зовні і поставити у холодильник на півгодини-годину (можна і довше).
З ананасів злити рідину.
У "кишеньку" кожного філе покласти кільце ананаса.
Викласти грудки у форму, обмазати майонезом, що залишився, посипати сиром і запікати у духовці до готовності.
Не пересушувати.
Можна додати у форму з грудками пару ложок ананасового сиропу із банки.
Або, як варіант: кільце ананаса дрібно нарізати, змішати з майонезом і сиром і викласти на філе.
Готовим со вкусом: вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: выпечка на новый год с фото. Танцы-повторялки для детей.
Салаты с морепродуктов рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Печень говяжья рецепты. Шашлык из печени рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter