Куряча грудка "а-ля Помпадур"

ДРУГІ СТРАВИ
669 Куряча грудка "а-ля Помпадур"
Фото - Куряча грудка
інгредієнти:
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Мигдаль (очищений) 0.75 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло топлене 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.

Куряча грудка Куряча грудка

фото Куряча грудка Куряча грудка

Курячі грудки злегка відбити, надати їм рівну форму. Приправити сіллю і перцем. Збити яйце. Борошно висипати на лист пергаменту.

Куряча грудка На інший лист насипати тонким шаром рубаний мигдаль. Кожну курячу грудку обваляти у борошні, вмочити у збите яйце, обваляти у мигдалі, злегка притискаючи шматочки горіхів рукою, щоб вони не обсипалися.

Масло розтопити у великому сотейнику. Покласти у нього підготовлені грудки. Смажити по 4-5 хв із кожного боку, до появи золотистої скоринки.

Отбивная куриная с грибами и томатомотбивная куриная

Салаты вкусные рецепты фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter