Куряча грудка "а-ля Помпадур"
726
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Мигдаль (очищений) 0.75 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло топлене 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
Курячі грудки злегка відбити, надати їм рівну форму. Приправити сіллю і перцем. Збити яйце. Борошно висипати на лист пергаменту.
На інший лист насипати тонким шаром рубаний мигдаль. Кожну курячу грудку обваляти у борошні, вмочити у збите яйце, обваляти у мигдалі, злегка притискаючи шматочки горіхів рукою, щоб вони не обсипалися.
Масло розтопити у великому сотейнику. Покласти у нього підготовлені грудки. Смажити по 4-5 хв із кожного боку, до появи золотистої скоринки.
Отбивная куриная с грибами и томатомотбивная куриная
Салаты вкусные рецепты фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі