Куряча гомілка з ткемалі і розмарином
- Гомілка куряча 800 г
- Ткемалі (домашній) 4 ст.л.
- Розмарин (свіжий, гілочки) 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Курячу гомілку обмити, обсушити паперовим рушником. З'єднати соус зі спеціями і "голками" розмарину, перемішати. Гомілку скласти в глибокий посуд, залити маринадом і залишити на 30-40 хвилин. Потім вогнетривку форму вистелити пергаментом, викласти гомілку, полити соусом, що залишився і запекти в розігрітій духовці близько 30-35 хвилин до золотистої скоринки.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
Черничное варенье рецепт на зиму пятиминуткаПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter