Куряча гомілка з ткемалі і розмарином

ДРУГІ СТРАВИ
719 Куряча гомілка з ткемалі і розмарином
Фото - Куряча гомілка з ткемалі і розмарином
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 800 г
  • Ткемалі (домашній) 4 ст.л.
  • Розмарин (свіжий, гілочки) 2 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Куряча гомілку з ткемалі і розмарином інгредієнти Курячу гомілку обмити, обсушити паперовим рушником. З'єднати соус зі спеціями і "голками" розмарину, перемішати. Гомілку скласти в глибокий посуд, залити маринадом і залишити на 30-40 хвилин. Потім вогнетривку форму вистелити пергаментом, викласти гомілку, полити соусом, що залишився і запекти в розігрітій духовці близько 30-35 хвилин до золотистої скоринки.

Куряча гомілку з ткемалі і розмарином

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты

Черничное варенье рецепт на зиму пятиминуткаПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья

новогодний кекс рецепт

Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter