Куряча гомілка із овочами
788
інгредієнти:
- Гомілка куряча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 6 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Сіль
Баклажани порізати кружечками і замочити у солоній воді. Від курячої гомілки відрубати кісточку (кінчик), укласти у качатницю, зверху - цибулю півкільцями, моркву - на крупній тертці, баклажани і помідори, порізані кружечками. Посолити, налити олію (можна трохи води долити).
Тушкувати із закритою кришкою, доки не виділиться вода. Потім кришку відкрити і тушкувати до готовності, щоб половина води випарувалася.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат святковий рецепт.
борщ Украинский рецепт приготовления
Рецепты пасхи творожной с фото пошаговоВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі