Куряча гомілка із мандариною та імбиром
- Гомілка куряча 700 г
- Цибуля ріпчаста (біла) 1 шт.
- Мандарина 2 шт.
- Імбир (свіжий) 1 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка (мелена)
- Розмарин (свіжий, гілочка) 2 шт.
Цибулю і мандарину нарізати тонкими кільцями.
Вогнетривку форму застелити пергаментом. Викласти шар цибулі.
Шар кілець мандарини.
Посипати "голками" розмарину.
Потім викласти гомілку, посолити, поперчити, додати паприку. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько 20-25 хвилин.
Другу мандарину очистити від шкірки і плівок і разом з імбиром подрібнити у блендері. Додати і розчинити в отриманій суміші чайну ложку цукрового піску.
Дістати гомілки із духовки і полити кожну імбирно-мандариновим соусом.
Поставити запікатися ще на 10 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Салати з фото рецептисалати з фото рецепти
Рецепт торта медовикаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
ЗдесьИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
http://recepti.biz.uaИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Торт медовик крем сметана сахар. Фото торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter