Куряча гомілка
632
інгредієнти:
- Гомілка куряча 800 г
- Майонез 2 ст.л.
- Сметана 250 г
- Зелень 1 пуч.
- Часник 6 зуб.
- Сіль, перець
Часник дрібно нарізати, додати сіль і перець. Цією сумішшю обмазати гомілку і промаринувати близько 30-40 хвилин.
Подрібнити зелень, змішати зі сметаною і майонезом.
Гомілки укласти у форму для запікання, залити соусом, поставити в духовку і запікати до готовності.
Банош рецепт приготуванняУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить вкусный шашлык: легкие супы рецепты с фото. Рецепты супов на каждый день.
Таиландская кухня на английскомМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепты новогодних салатов закусок. Рецепты новогодних закусок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі