Куряча "Гірка" під вишневим соусом
- Філе куряче 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир домашній 200 г
- Яйце 1 шт.
- Сирок плавлений 100 г
- Сіль
- Вишня (заморожена) 200 г
- Бульйон (курячий) 150 г
- Вино червоне напівсолодке 150 г
- Сік (апельсиновий) 150 г
- Вершки (10%) 100 г
- Крохмаль 2 ст.л.
- Сир твердий 70 г
- Перець чорний
Куряче філе разом із цибулею пропустити через м'ясорубку.
Яйце, сир, плавлений сирок змішати блендером до однорідної маси, додати до фаршу. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.
Формочки змастити олією, розкласти у них фарш, посипати тертим сиром і поставити у гарячу духовку на 30-40 хвилин.
Соус: змішати вино, бульйон, апельсиновий сік. Проварити, щоб рідина трохи упарилася. Крохмаль розмішати у 3 ст. ложках води, додати у соус.
Постійно помішуючи, додати вишню, вершки.
Соус варити ще 5-7 хвилин на дуже повільному вогні.
Викласти курячу гірку на тарілку, полити вишневим соусом.
Польская выпечка рецепты. Вкусная Польская выпечка рецепты.
Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter