Куряча "Гірка" під вишневим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
791 Куряча "Гірка" під вишневим соусом
Фото - Куряча
інгредієнти:
  • Філе куряче 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир домашній 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сирок плавлений 100 г
  • Сіль
  • Вишня (заморожена) 200 г
  • Бульйон (курячий) 150 г
  • Вино червоне напівсолодке 150 г
  • Сік (апельсиновий) 150 г
  • Вершки (10%) 100 г
  • Крохмаль 2 ст.л.
  • Сир твердий 70 г
  • Перець чорний

Куряча Куряче філе разом із цибулею пропустити через м'ясорубку.

Куряча Яйце, сир, плавлений сирок змішати блендером до однорідної маси, додати до фаршу. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.

фото Куряча Формочки змастити олією, розкласти у них фарш, посипати тертим сиром і поставити у гарячу духовку на 30-40 хвилин.

Куряча Соус: змішати вино, бульйон, апельсиновий сік. Проварити, щоб рідина трохи упарилася. Крохмаль розмішати у 3 ст. ложках води, додати у соус.

Куряча Постійно помішуючи, додати вишню, вершки.

Куряча Соус варити ще 5-7 хвилин на дуже повільному вогні.

Куряча Викласти курячу гірку на тарілку, полити вишневим соусом.

Польская выпечка рецепты. Вкусная Польская выпечка рецепты.

Рецепты для пекарни: рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Готовим со вкусом - кулинарные рецепты праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter