Курочка "Зимова вишня"

ДРУГІ СТРАВИ
587 Курочка "Зимова вишня"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Грудка куряча 500 г
  • Вишня 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Селера (стебло) 1 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Кмин 0.5 ч.л.
  • Базилік 0.5 ч.л.
  • Соус соєвий
  • Сіль
  • Перець
  • Олія

Курочка Філе нарізати упоперек волокон скибочками завтовшки 5-7 мм. Посолити, поперчити і замочити у соєвому соусі хвилин на 20-30. 

 

Курочка Потім шматочки курки обваляти у борошні й обсмажити по парі хвилин із кожного боку на олії.

фото Курочка На олії обсмажити нарізані цибулю і селеру до напівпрозорості цибулі (хвилин 5-7).

Курочка Додати вишню, кмин, базилік і перемішати.

Курочка Через пару хвилин викласти курку, додати сметану, перемішати і залишити на маленькому вогні на 5 хвилин.

Курочка Після того, як вимкнути плиту, дати постояти хвилин 10 і можна подавати. 

 

Кулинарные рецепты первые блюда из баранины. Кулинарные рецепты первых блюд.

Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

рождественские блюда рецепты

рецепты простых вкусных салатов

www.recepti.biz.ua французский салат оливье старинный рецепт

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт закуски рафаэлло.

Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы. Соль нитритная для колбас дома.

Рецепт пасхи в духовке украинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки