Курочка "Зимова вишня"
- Грудка куряча 500 г
- Вишня 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера (стебло) 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Базилік 0.5 ч.л.
- Соус соєвий
- Сіль
- Перець
- Олія
Філе нарізати упоперек волокон скибочками завтовшки 5-7 мм. Посолити, поперчити і замочити у соєвому соусі хвилин на 20-30.
Потім шматочки курки обваляти у борошні й обсмажити по парі хвилин із кожного боку на олії.
На олії обсмажити нарізані цибулю і селеру до напівпрозорості цибулі (хвилин 5-7).
Додати вишню, кмин, базилік і перемішати.
Через пару хвилин викласти курку, додати сметану, перемішати і залишити на маленькому вогні на 5 хвилин.
Після того, як вимкнути плиту, дати постояти хвилин 10 і можна подавати.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины. Кулинарные рецепты первых блюд.
Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепты простых вкусных салатов
www.recepti.biz.ua французский салат оливье старинный рецепт
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт закуски рафаэлло.
Купить колбасу, цены - приготовление домашней мясной колбасы. Соль нитритная для колбас дома.
Рецепт пасхи в духовке украинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter