Курочка "Журба за літом"
- Курка (стегно) 4 шт.
- Цедра лимона 1 шт.
- Брусниця (журавлина) 0.5 скл.
- Імбир свіжий 25 г
- Груша (пюре) 100 г
- Горіх мускатний мелений 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Зелень (кінза)
- Гриби свіжі (печериці) 12 шт.
- Овочі (асорті заморожене: суміш горошку, кукурудзи і перцю) 300 г
- Яйце 3 шт.
- Сир 100 г
- Стружка кокосова 50 г
Замаринувати курочку.
Зелень подрібнити, імбир і цедру натерти на дрібній тертці, журавлину (брусницю) подрібнити у пюре.
Добре змішати курочку, цедру, брусничне і грушеве пюре, імбир, зелень, мускатний горіх, сіль і перець, поставити у холодильник маринуватися годин на 6.
Потім курочку вийняти, викласти на велику тарілку для випікання, гриби та овочі добре перемішати із маринадом і теж викласти до курочки.
Можна ще трохи посолити, поперчити.
Накрити фольгою і відправити у розігріту до 200°С духовку на годину.
Змішати яйця, тертий сир і кокосову стружку в однорідну масу, можна трохи посолити і поперчити, після того, як курочка годину постоїть у духовці, залити її сирно-кокосовою сумішшю і відправити ще хвилин на 20 у духовку.
Готову курочку розкласти по тарілочках.
Можна злегка прикрасити.
Готовим со вкусом: салат сонечко рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Детский Монтессори сад: оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.
Салат с кукурузой и Курицей - салат с курицей. Вкусные рецепты салата с Курицей.
Рулька юлия высоцкаяЗаписи песен Юлии Михальчик в формате mp3
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter