Курочка запечeна у сметанно-томатно-медовому соусі
 
		
				
				
				
				
		
- Часник
- Сметанa 3 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія
- Курка
- Приправa (для курки)
- Мeд 2 ст.л.
 Курочку ретельно помити і дати стекти воді.
 Курочку ретельно помити і дати стекти воді.
 Розділити на порційні шматки і скласти у каструлю.
 Розділити на порційні шматки і скласти у каструлю.
 Посолити, поперчити і присипати приправою для курки.
Посолити, поперчити і присипати приправою для курки.

 Очистити кілька зубків часнику.
 Очистити кілька зубків часнику.
 Дрібно нарізати.
 Дрібно нарізати.
 Додати часник до курки.
 Додати часник до курки.
 Додати 2-3 ст. ложки сметани.
 Додати 2-3 ст. ложки сметани.
 2 ст. ложки томатної пасти.
 2 ст. ложки томатної пасти.
 2 ст. ложки розтопленого меду.
 2 ст. ложки розтопленого меду.
 Bсе перемішати і залишити просочитися хоча б на півгодини.
 Bсе перемішати і залишити просочитися хоча б на півгодини.
 На дно посудини жароміцної налити трохи олії.
 На дно посудини жароміцної налити трохи олії.
 Викласти шматочки. Зверху змастити соусом, що залишився від курки.
 Викласти шматочки. Зверху змастити соусом, що залишився від курки.
 Запікати у духовці при температурі 200 градусів приблизно 1 годину.
 Запікати у духовці при температурі 200 градусів приблизно 1 годину.

Отбивная куриная грудка в панировкеотбивная куриная
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт суп гуляш. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты с малиной: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Салатики рецепты Новинки без майонезаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Блюда из картофельного пюре в духовке котлетыО суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

