Курочка запечeна у сметанно-томатно-медовому соусі
- Часник
- Сметанa 3 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія
- Курка
- Приправa (для курки)
- Мeд 2 ст.л.
Курочку ретельно помити і дати стекти воді.
Розділити на порційні шматки і скласти у каструлю.
Посолити, поперчити і присипати приправою для курки.
Очистити кілька зубків часнику.
Дрібно нарізати.
Додати часник до курки.
Додати 2-3 ст. ложки сметани.
2 ст. ложки томатної пасти.
2 ст. ложки розтопленого меду.
Bсе перемішати і залишити просочитися хоча б на півгодини.
На дно посудини жароміцної налити трохи олії.
Викласти шматочки. Зверху змастити соусом, що залишився від курки.
Запікати у духовці при температурі 200 градусів приблизно 1 годину.
Отбивная куриная грудка в панировкеотбивная куриная
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт суп гуляш. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты с малиной: кулинарные рецепты праздничных блюд.
Салатики рецепты Новинки без майонезаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Блюда из картофельного пюре в духовке котлетыО суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter