Курочка, запечена на солі "Робочий момент"
608
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сіль 0.5 пач.
- Приправа
- Часник 5 зуб.
- Гірчиця
Курку помити.
Змішати приправи (орегано, базилік, майоран, чорний перець, куркума і паприка). Якщо використовувати готову суміш приправ, потрібно, щоб вона була без солі.
Натерти курочку спеціями і часником, пропущеним через прес.
На деко насипати сіль (площа солі повинна бути трохи більше курки), і відправити курку у розігріту духовку приблизно на годину-годину десять.
По закінченні половини часу можна намазати курку гірчицею, для утворення засмаженої скоринки.
Подавати із салатом зі свіжих овочів.
Рецепты праздничных новогодних салатов. Праздничное новогодние мясные рецепты.
recepti.biz Основное меню, пицца, карта вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі