Курочка, запечена на солі "Робочий момент"
730
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сіль 0.5 пач.
- Приправа
- Часник 5 зуб.
- Гірчиця
Курку помити.
Змішати приправи (орегано, базилік, майоран, чорний перець, куркума і паприка). Якщо використовувати готову суміш приправ, потрібно, щоб вона була без солі.
Натерти курочку спеціями і часником, пропущеним через прес.
На деко насипати сіль (площа солі повинна бути трохи більше курки), і відправити курку у розігріту духовку приблизно на годину-годину десять.
По закінченні половини часу можна намазати курку гірчицею, для утворення засмаженої скоринки.
![]()
Подавати із салатом зі свіжих овочів.
![]()
Рецепты праздничных новогодних салатов. Праздничное новогодние мясные рецепты.
recepti.biz Основное меню, пицца, карта вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі