Курочка, запечена із яблуками та чорносливом
- Стегно куряче 4 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 2 шт.
- Чорнослив 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сметана (15%) 0.7 скл.
- Сир тертий 70 г
- Сіль
- Паприка мелена
- Перець чорний мелений
- Оцет яблучний
Цибулину помити, очистити, нарізати півкільцями, посипати чорним перцем, побризкати яблучним оцтом і пом'яти рукою.
Стегенця промити, нарізати невеликими шматочками, натерти сіллю і паприкою.
У форму для запікання викласти цибулю, зверху курочку. Змастити курочку кетчупом.
Яблука помити, очистити від насіннєвих коробок, шкірки і дрібно нарізати. Чорнослив промити гарячою водою, видалити кісточки, нарізати. Викласти фрукти зверху змащеної курочки.
Залити сметаною і запікати у розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Дістати із духовки, посипати тертим сиром і запікати ще 10 хвилин.
Куриный рулет Трио www.recepti.biz.ua
Рецепты с малиной - рецепты пончиков на кефире. Очень вкусные пончики.
Рецепты салатов на любой вкус: салати рецепти з грибами.
Рецепты легких блюд http://recepti.biz.ua
Рецепт пасхи в духовке видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт приготовления салат мимоза. Рецепт салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter