Ккурочка з капустою
- Курка 400 г
- Капуста білоголова 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шкурка свинна 100 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Молоко 100 г
- Гриби печериці 6 шт.
- Зелень свіжа
Нарізати свинячу шкірку на шматочки і поставити топитися в казанок до рум'яного кольору.
Додати нарізану цибулю, порубану на шматочки курку.
Обсмажити. Додати нарізані помідори, печериці, натерті яблука.
Злегка протушкувати, додати нашатковану капусту, сіль, перець.
Перемішати, не закриваючи кришкою каструлю.
У молоко додати томатну пасту, перемішати.
Додати суміш в казан.
Тушкувати до готовності капусти. Можна додати часник, зелень.
Рецепты рождественской выпечкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Подскажите рецепт теста и начинки для вкусной пиццы. Начинки для мясной пиццы.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепты пудингов для детей. Правильное питание для детей.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепт приготавления торт наполеон. Крем для торта наполеон рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter