Курочка з імбиром
- Курка 1 шт.
- Зелень
- Часник 2 зуб.
- Імбир (корінь) 20 г
- Майонез 150 г
- Кетчуп 50 г
- Сіль 3 ст.л.
- Приправа (для курки)
- Огірок 2 шт.
Курку вимити, розрізати по грудях, розгорнути.
Приготувати маринад.
Зелень вимити, обсушити, подрібнити.
Часник очистити, пропустити через прес, додати імбир, зелень, кетчуп, сіль, майонез, приправу і ретельно перемішати.
Курку щедро змастити імбирним маринадом і дати постояти 30-40 хвилин у прохолодному місці. Потім курку викласти на деко. Запікати 45-50 хв у попередньо нагрітій до 180-190°С духовці до утворення золотистої скоринки.
Готову курочку викласти на тарілку, прикрасити кружечками свіжого огірка, майонезом. Подавати гарячою із соусом.
Рецепт шоколадного пудинга на английском языке www.recepti.biz.ua
Салати з моцарелою рецепт з фотосалати з моцарелою
Салаты от даши малаховойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Пирог со шпинатом и яйцом и творогомРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter