Курочка з грибами в соусі
548
інгредієнти:
- Філе куряче 6 шт.
- Гриби печериці 1 бан.
- Олія рослинна
- Сметана 2 бан.
- Приправа карі
Філе обсмажити до золотистої скоринки на олії, посолити і поперчити, приблизно, по 3-4 хвилини з кожного боку. Гриби смажити на маленькому вогні на олії, приблизно, 15-20 хвилин. У каструлю залити трохи олії, додати сметани, 0,5 склянки води і довести до кипіння, додати гриби і курку. Тушкувати близько 20 хвилин. Подавати можна з обсмаженою стручковою квасолею або будь-яким іншим гарніром.
Готовим со вкусом - салати рецепти з грибами.
Рецепт салата с фетойКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Праздничные салаты: праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Новогодние салаты с фото. Рецепты салатов с фото.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с каперсами. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі