Курочка з гарбузом
- Гарбуз - 500 г
- Філе куряче - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Капуста пекінська - 150 г
- Вершки - 100 г
- Сметана - 200 г
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Сік лимона - 1 ч. л.
- Спеції
- Сіль
Гарбуз треба очистити від кірки. Але так як це зробити досить складно, спочатку трохи пропечемо гарбуз у розігрітій духовці, а потім легко знімемо кірку.
Поки печеться гарбуз, ріжемо м´ясо на шматочки.
І підсмажуємо на сильному вогні до рум´яної скоринки.
Гарбуз теж ріжемо, але на невеликі кубики, близько 2 см стороною.
Цибулю потрібно дрібно нарізати.
Листя пекінської капусти теж подрібнити не сильно дрібно.
Окремо підсмажуємо до золотистого кольору цибулю,.
додаємо гарбуз,.
капусту.
і приєднуємо курку.
Коли овочі стануть м´якше, вливаємо вершки.
і сметану. Додаємо сіль і спеції, лимонний сік і соєвий соус.
Добре перемішуємо і тушкуємо до готовності.
Подаємо і насолоджуємося. Смачного!.
Салаты из жареных грибов рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кухни фото - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
www.recepti.biz.ua салаты с ветчиной рецепты
Рецепты салатов морепродукты recepti.biz.ua
Яблочный штрудель купить. Рецепт Яблочного штруделя.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter