Курочка з часниковим соусом
- Курка - 500 г
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний
- Соєвий соус
- Часник - 5 зуб.
Курку розрізати на шматки і замаринувати у спеціях і в соєвому соусі (я брала "класичний" і з імбиром). Залишити на годину.
Обваляти в сухарях.
Обсмажити до рум´яної скоринки.
Додати води (щоб до половини закривала). І хвилин 5 -10 зтушити. .
Часниковий соус: 5 -6 зубків часнику на землянку, додати столову ложку масла рослинного, 5 -6 ст. л. води кип´яченої. Курку при подачі полити соусом або поставити соусник поруч з стравою.
Кулинарные рецепты первые блюдаКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Торты без выпечки рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные новогодние блюда.
Оригинальные Кремы: украшения для торта из крема. Ювелирный 1919.
Салатики рецепты новинкиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter