Курочка "Вершкова Тропіканка"

ДРУГІ СТРАВИ
702 Курочка "Вершкова Тропіканка"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Коктейль тропічний 1 бан.
  • Вершки (20%) 200 мл
  • Сік лимона
  • Сік з памело
  • Часник (порошковий)
  • Карі (порошок)
  • Паприка солодка

Курочка

Курочка Коктейль відкрити і відокремити сік та фрукти.

фото Курочка Висипати фрукти у блендер + вершки + половина соку з коктейля. Добре все збити. По 2 ч. л. додати приправи (карі, паприку, часник, сік лимона і памело) знову добре перемішати і спробувати. Якщо чогось бракує, додати ще.

Курочка Курку порізати, посолити і покласти у соус. Залишити просочуватися на ніч.

Курочка Курку разом із соусом викласти на деко і поставити в духовку при 150-180 градусах запікатися до готовності.

Курочка

www.recepti.biz.ua рецепт домашней выпечки хлеба

Рецепт лаваш на грилеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

recepti.biz Коктейли и домашнее приготовление вин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter