Курочка "Вершкова Тропіканка"
719
інгредієнти:
- Курка 2 кг
- Коктейль тропічний 1 бан.
- Вершки (20%) 200 мл
- Сік лимона
- Сік з памело
- Часник (порошковий)
- Карі (порошок)
- Паприка солодка
Коктейль відкрити і відокремити сік та фрукти.
Висипати фрукти у блендер + вершки + половина соку з коктейля. Добре все збити. По 2 ч. л. додати приправи (карі, паприку, часник, сік лимона і памело) знову добре перемішати і спробувати. Якщо чогось бракує, додати ще.
Курку порізати, посолити і покласти у соус. Залишити просочуватися на ніч.
Курку разом із соусом викласти на деко і поставити в духовку при 150-180 градусах запікатися до готовності.
www.recepti.biz.ua рецепт домашней выпечки хлеба
Рецепт лаваш на грилеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz Коктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі