Курочка в заметі
556
інгредієнти:
- Курка 1 кг
- Сметана (20%) 3 ст.л.
- Спеції (для курки)
- Яйце куряче 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Часник
Курку вимити, обсушити паперовим рушником, посолити, натерти спеціями, змастити сметаною, дати трохи просочитися.
Укласти курку у форму для запікання, попередньо змастивши жиром, і помістити в розігріту до 170 градусів духовку на 1 годину. При запіканні періодично поливати курку виділеним соком.
Збити білки з невеликою кількістю солі і з соком половини лимона.
На запечену курку викласти білкову масу і потримати трохи в духовці (при 200 градусах 2 хвилини).
Акуратно перекласти на тарілку і подавати.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты для пекарни.
Католическое Рождество рецепты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі